Melissa & Aliff

Majlis akad nikah berlangsung di Masjid TUDM Subang dan majlis persandingan berlangsung di Dewan Merak Kayangan.Memang meriah majlis Mel & Aliff,rasa mcm tanak berhenti shoot je sebab semua kawan²,family mel & aliff happy go lucky!Thanks to Melissa dan family sebab memberi kepercayaan untuk kami merakamkan hari yang penuh bermakna ini.Apa yang kami ingat sampai sekarang bila ayah Melissa berkata ‘Saya suka tolong anak muda bisnes dan saya nak tolong mereka berjaya’.Terima kasih byk² yang tidak terhingga 🙂

Melissa & Aliff from Beehunt Studio on Vimeo.

3 Replies to “Melissa & Aliff”

  1. munet: dlm fb perghh,dalam website pun perghh ka:p
    soul & ain: ye,ni la pengantin yg join sambut bunga skali ni kan..hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *