Anas & Faten

Majlis bertandang telah berlangsung di KGPA.Bila Syakir( adik pengantin) dan Anas kata majlis ala2 garden wedding,lagi la tak sabar kiteorg nak shoot.
Faten sgt hyperactive,tak lekang dengan senyuman & anas pula sentiasa cool! Tahniah to both of you.

Videographer: Faizi,Yanti,Munet,Kusyairi
Edited by: Yanti Gahni

Anas & Faten from Beehunt Studio on Vimeo.

Melissa & Aliff

Majlis akad nikah berlangsung di Masjid TUDM Subang dan majlis persandingan berlangsung di Dewan Merak Kayangan.Memang meriah majlis Mel & Aliff,rasa mcm tanak berhenti shoot je sebab semua kawan²,family mel & aliff happy go lucky!Thanks to Melissa dan family sebab memberi kepercayaan untuk kami merakamkan hari yang penuh bermakna ini.Apa yang kami ingat sampai sekarang bila ayah Melissa berkata ‘Saya suka tolong anak muda bisnes dan saya nak tolong mereka berjaya’.Terima kasih byk² yang tidak terhingga 🙂

Melissa & Aliff from Beehunt Studio on Vimeo.

Pre Wedding Ibrahim & Emilia

Nak tahu macammana Ibrahim ngorat Emilia kat mmu dulu kene la tgk sampai habis.
Sangat mudah berurusan dengan Emilia & Ibrahim,first time berbincang dengan mereka dulu,Ibrahim siap kata ‘suruh la terjun bangunan pun kami tak kisah’ :)Both of them sangat peramah dan humble.Kecantikan sebuah video sememangnya memerlukan idea dan kreativiti,tetapi kerjasama daripada client juga turut membantu dalam menghasilkan video yg terbaik.
Terima kasih kepada Emilia,Ibrahim dan rakan² yg turut membantu.You guys are rawks!

Pre-Wedding Ibrahim & Emelia from Beehunt Studio on Vimeo.

Wedding Highlight Sakthi & Sugeeta

Salam 1 malaysia

We are now present to you The Gold Melting+Solemnization Of Sakthi & Sugeeta ^_^
We would like to acknowledge to our client Sakthi & Sugeeta for trusting us to be part of the most precious day of your lives.Thank you everyone,especially Sugee and Sakthi families.! This is such nice,fun and breathtaking experienced for us!!Our first Indian wedding shoot.
1 more to go,can’t wait to edit their wedding reception montage 🙂


Photographer: CreativeClicks (Darren,Bernard & Sze)
Videographer: Faizi, Yanti, Munir
Video edited by: me! Yanti :p

The Engagement Day Fara & Jaie

From the first time me & fara ber ‘sms’ & ber ’email’..hehe,da rasa mcm member sendiri.Bila dapat jumpa lagilah seronok borak.Bila kita happy and comfortable dgn client tu,idea jadi byk,nak buat video pun bersemangat.
Congrats to fara & jaei,u guys mmg pasangan yg cheerful.InsyaAllah ke jinjang pelamin tak lama lagi & kekal ke akhir hayat 😉 Can’t wait to shoot their wedding lak!

The Engagement Day Fara & Jaie from Beehunt Studio on Vimeo.

The Engagement Of Khubayb & Sabrina

The engagement ceremony Sabrina & Khubayb berlangsung dengan lancar pada 27th of Feb yg lepas di R A Fine Arts the Gallery. It was fun and we had a blast that day!Theme untuk engagement Sabrina & Khubayb ni agak artsy fartsy(bak kata Sabrina) since it is done at the gallery.Kebetulan keadaan cuaca sgt baik,masa tu la tanpa melengahkan masa kami terus shoot keadaan awan yg bergerak.And it turns out really well.Apa² pun,thanks to Sabrina’s family yg tak jemu melayan kami.TQVM! 🙂

The Engagement Of Khubayb & Sabrina from Beehunt Studio on Vimeo.