Pre Wedding Faridzwan & Shyeliena

Actually this is not pre wedding video,more like pre-engage video..pre-engage?hehe,yup skarang bukan takat ada prewedding jer..before engage pun ada juga.Anyway,thanx to ait & shye yg sporting in front of camera!u guys rocks! Theme kali ni lebih pada 60’s..retro sikit,memang menjadi la lakonan diorang,siap bawak gitar lagi.

Owh,tak lupa kiteorang nak ucapkan thanks pada Cyrusphotography.Gambar outdoor kepunyaan Ait & Shye yg diselitkan dlm video ini adalah hak milik Cyrusphotography.Lawa kan? So u guys can click here if u interested to hire them as photographer on your big day!

Pre Wedding Faridzwan & Shyeliena from Beehunt Studio on Vimeo.

Wedding Highlight Azril & Lynn

Majlis Persandingan ni berlangsung di rumah belah pihak lelaki.Masa first dtg rumah Azril & Lynn,first thing yg kiteorg nampak Raden,burung keluarga Lynn yg dibela dari kecil lagi.Selagi takde orang dtg kat dia,selagi tu la dia bising pgl nenek².Nak tgk Raden pgl ‘nenek’?kene la tgk vid ni dulu 🙂
Papepun,enjoy the video
Dont forget to leave us comment so we can provide you better services in the future. Thank you

Wedding Highlight Azril & Lynn from Beehunt Studio on Vimeo.