Pre Wedding Zaki & Lily

Jom lyn cherita chenta ala P.Ramlee nak?
Ketika berbincang dengan Aki & Lily mengenai konsep prewedding,mereka menyatakan inginkan kelainan.Aki sangat meminati Allahyarham Tan Sri P.Ramlee,tanpa membuang masa kami & pengantin sama2 mengutarakan idea yang datang mencurah².Dari kisah P.Ramlee ke Charlie Chaplin,pelbagai kisah kami cuba olahkan.
Akhirnya,inilah hasil prewedding aka love story ala P.Ramlee mereka.Enjoy the video 🙂

Footage By: Faizi Ibrahim,Yanti Gahni
Edited By: Yanti Gahni
fanpage:facebook.com/?pages/?Beehunt-Studio-Wedding-Videography/?129718950391417


Pre Wedding Ibrahim & Emilia

Nak tahu macammana Ibrahim ngorat Emilia kat mmu dulu kene la tgk sampai habis.
Sangat mudah berurusan dengan Emilia & Ibrahim,first time berbincang dengan mereka dulu,Ibrahim siap kata ‘suruh la terjun bangunan pun kami tak kisah’ :)Both of them sangat peramah dan humble.Kecantikan sebuah video sememangnya memerlukan idea dan kreativiti,tetapi kerjasama daripada client juga turut membantu dalam menghasilkan video yg terbaik.
Terima kasih kepada Emilia,Ibrahim dan rakan² yg turut membantu.You guys are rawks!

Pre-Wedding Ibrahim & Emelia from Beehunt Studio on Vimeo.

Pre Wedding Faridzwan & Shyeliena

Actually this is not pre wedding video,more like pre-engage video..pre-engage?hehe,yup skarang bukan takat ada prewedding jer..before engage pun ada juga.Anyway,thanx to ait & shye yg sporting in front of camera!u guys rocks! Theme kali ni lebih pada 60’s..retro sikit,memang menjadi la lakonan diorang,siap bawak gitar lagi.

Owh,tak lupa kiteorang nak ucapkan thanks pada Cyrusphotography.Gambar outdoor kepunyaan Ait & Shye yg diselitkan dlm video ini adalah hak milik Cyrusphotography.Lawa kan? So u guys can click here if u interested to hire them as photographer on your big day!

Pre Wedding Faridzwan & Shyeliena from Beehunt Studio on Vimeo.