Fara & Jae Pre-Wedding

Jae|Fara Prewedding Video Montage from Beehunt Studio on Vimeo.

Pada mulanya crew Beehunt bercadang untuk shoot prewedding kali ini di Putrajaya,tapi last minute crew Beehunt dan pengantin telah beralih arah kerana terjumpa tempat yg lagi best! hehe
Memang seronok shoot kedua pasangan pengantin ini.Fara & Jae tidak kekok berhadapan dengan kamera,lihat sahaja kelincahan mereka di dalam video.Siap ‘Pak Guard’ pun datang marah tidak membenarkan kami shoot di situ.Namun,alhamdulillah semua berjalan dengan lancar.Apa² pun,jom kita tengok Jae tolak Fara dalam trolley.Enjoy this video!

Pre Wedding Ibrahim & Emilia

Nak tahu macammana Ibrahim ngorat Emilia kat mmu dulu kene la tgk sampai habis.
Sangat mudah berurusan dengan Emilia & Ibrahim,first time berbincang dengan mereka dulu,Ibrahim siap kata ‘suruh la terjun bangunan pun kami tak kisah’ :)Both of them sangat peramah dan humble.Kecantikan sebuah video sememangnya memerlukan idea dan kreativiti,tetapi kerjasama daripada client juga turut membantu dalam menghasilkan video yg terbaik.
Terima kasih kepada Emilia,Ibrahim dan rakan² yg turut membantu.You guys are rawks!

Pre-Wedding Ibrahim & Emelia from Beehunt Studio on Vimeo.

Pre Wedding Faridzwan & Shyeliena

Actually this is not pre wedding video,more like pre-engage video..pre-engage?hehe,yup skarang bukan takat ada prewedding jer..before engage pun ada juga.Anyway,thanx to ait & shye yg sporting in front of camera!u guys rocks! Theme kali ni lebih pada 60’s..retro sikit,memang menjadi la lakonan diorang,siap bawak gitar lagi.

Owh,tak lupa kiteorang nak ucapkan thanks pada Cyrusphotography.Gambar outdoor kepunyaan Ait & Shye yg diselitkan dlm video ini adalah hak milik Cyrusphotography.Lawa kan? So u guys can click here if u interested to hire them as photographer on your big day!

Pre Wedding Faridzwan & Shyeliena from Beehunt Studio on Vimeo.