Raja Nadia Sabrina & Abdullah Khubayb

Sabrina|Khubayb Wedding Highlight from Beehunt Studio on Vimeo.

Majlis akad nikah Raja Nadia Sabrina & Abdullah Khubayb telah berlangsung di Ampang,manakala majlis sanding belah perempuan pula berlangsung di Dewan Perdana Felda.
Apa yg menarik dengan videoclip ini,kami turut menyelitkan sedutan Sabrina menyanyikan sebuah lagu untuk rakan2 & ahli keluarga tersayang.Suara Sabrina yg lunak & merdu telah membuatkan para hadirin terpegun mendengarnya.
sabrinakhubayb
From left: Faizi,Yanti,pengantin,Shazli

Majlis Buai & Marhaban Ayra Jamal

2

Ayra Jamal,bayi comel ini adalah anak kepada pasangan amar dan fiqa yg dilahirkan pada bulan 3 yg lepas..Penantian selama 5 tahun berakhir dengan kehadiran puteri pengarang jantung.Majlis cukur jambul telah selamat dijalankan dikediaman beliau di Kajang. Kali ini majlis buai & marhaban dijalankan dirumah ayahanda & bonda di Ipoh.Songs by Erra Fazira,Duhai Cinta

Lil’ Ayra Jamal from Beehunt Studio on Vimeo

The Engagement Day Fara & Jaie

From the first time me & fara ber ‘sms’ & ber ’email’..hehe,da rasa mcm member sendiri.Bila dapat jumpa lagilah seronok borak.Bila kita happy and comfortable dgn client tu,idea jadi byk,nak buat video pun bersemangat.
Congrats to fara & jaei,u guys mmg pasangan yg cheerful.InsyaAllah ke jinjang pelamin tak lama lagi & kekal ke akhir hayat 😉 Can’t wait to shoot their wedding lak!

The Engagement Day Fara & Jaie from Beehunt Studio on Vimeo.