Melissa & Aliff

Majlis akad nikah berlangsung di Masjid TUDM Subang dan majlis persandingan berlangsung di Dewan Merak Kayangan.Memang meriah majlis Mel & Aliff,rasa mcm tanak berhenti shoot je sebab semua kawan²,family mel & aliff happy go lucky!Thanks to Melissa dan family sebab memberi kepercayaan untuk kami merakamkan hari yang penuh bermakna ini.Apa yang kami ingat sampai sekarang bila ayah Melissa berkata ‘Saya suka tolong anak muda bisnes dan saya nak tolong mereka berjaya’.Terima kasih byk² yang tidak terhingga 🙂

Melissa & Aliff from Beehunt Studio on Vimeo.

Wedding Highlight Azril & Lynn

Majlis Persandingan ni berlangsung di rumah belah pihak lelaki.Masa first dtg rumah Azril & Lynn,first thing yg kiteorg nampak Raden,burung keluarga Lynn yg dibela dari kecil lagi.Selagi takde orang dtg kat dia,selagi tu la dia bising pgl nenek².Nak tgk Raden pgl ‘nenek’?kene la tgk vid ni dulu 🙂
Papepun,enjoy the video
Dont forget to leave us comment so we can provide you better services in the future. Thank you

Wedding Highlight Azril & Lynn from Beehunt Studio on Vimeo.